Lediga platser till vårterminen- 24 - anmäl dig här!
Älvdalens Ridklubb
Den lilla klubben med stort hjärta ♥️
Välkommen till Älvdalens Ridklubb

Vi erbjuder ridskoleverksamhet med små grupper, privatlektioner och träningar i hoppning och dressyr för alla åldrar och ubildningsnivåer.

Vi har ett stort fint isolerat ridhus och fina utebanor, där vi arrangerar tävlingar i dressyr och hoppning på lokal nivå.

Vi har som mål att ha hög standard på hästarna och ridlärarna och lovar dig att göra vårt bästa för att du som besökare eller aktiv medlem skall trivas och lära dig mer om hur det är att umgås med människans bästa vän, hästen.

Vi sätter alltid hästarnas välbefinnande i första hand!

Läs vår information om hygien och smittskydd innan du besöker oss

Kommande träningar på Älvdalens Ridklubb
2024-03-06 16:17

Läs mer om varje träning längre ner i inlägget!

Anmäl till alla träningar via mejl till ridskolan@alvdalensridklubb.se
Skriv vilken träning det gäller.

Träningarna är öppna för alla, både medlemmar och icke medlemmar, lektionsryttare och privata ryttare - ALLA kan vara med! Vill du rida ridskolehäst, kolla med instruktörerna innan anmälan!

🟢 Therese Lindqvist - Terränginspirerad hoppträning i grupp och privatlektioner efter önskemål. Du kan tex få hjälp med problemlösning, både uppsuttet och från marken.

Grupp 350 kr
Privat 425 kr

(Tillkommer reseersättning som delas på alla deltagare)

Fredag 15/3
Fredag 12/4

🟠 Mia Rämgård - Klassisk hoppträning i grupp. Mia är utbildad ridlärare och c-tränare i hoppning och har lång erfarenhet av att utbilda både ryttare och hästar på alla nivåer.

Söndag 24/3
Söndag 28/4

🟣 Iréne Gidmark - Tömkörning

Genom att arbeta din häst på töm kan du lösgöra, stärka och utveckla dess bärighet och balans. Det är en utmärkt utbildning för den unga hästen, för att rehabilitera en häst under igångsättning eller för att det är ett roligt, utvecklande och varierande arbete för dig och din häst.

Lördag 16/3
Lördag 13/4
Lördag 11/5

VÄLKOMNA PÅ ÅRSMÖTE 17/3
2024-01-13 15:56

Årsmöte för medlemmar i Älvdalens Ridklubb.

Söndag 17/3 kl.17 i Café Carrabas i ridhuset.

Vi bjuder på förtäring!

Föranmäl ditt deltagande på styrelsen@alvdalensridklubb.se

Ärenden enligt stadgarna. Förslag (motioner) från enskild medlem som ska tas upp på årsmötet lämnas till styrelsen senast 1/3.

Varmt välkommen!
//Styrelsen

Terminsplanering vt.24
2024-01-13 15:50

OBS! Ibland kan planeringen ändras.

Se kalendern för att se aktuella tider samt hur ridhuset är bokat. Ibland är vi i ridhuset även vid teori, håll koll på fb för information.

Ridhuskort / Anläggningskort / Medlemskort 2024
2023-12-27 15:28

Nu är det dags att förnya anläggningskort för 2024.

Nytt för i år är att alla kort ska faktureras och betalas via bankgiro.

Ni mailar in vilket kort ni önskar samt uppgifter (namn på kortinnehavare samt häst) till ridskolan@alvdalensridklubb.se.

Innehavaren av anläggningskortet ansvarar själv för att förnya sitt anläggningskort innan det nått sitt utgångsdatum, alternativt lämna tillbaka sin nyckel.

Mer info: Anläggning - priser

MEDLEMSAVGIFT 2024
Junior - 300 kr
Senior - 400 kr