Lediga platser till vårterminen- 24 - anmäl dig här!
Älvdalens Ridklubb
Den lilla klubben med stort hjärta ♥️
Välkommen till Älvdalens Ridklubb

Vi erbjuder ridskoleverksamhet med små grupper, privatlektioner och träningar i hoppning och dressyr för alla åldrar och ubildningsnivåer.

Vi har ett stort fint isolerat ridhus och fina utebanor, där vi arrangerar tävlingar i dressyr och hoppning på lokal nivå.

Vi har som mål att ha hög standard på hästarna och ridlärarna och lovar dig att göra vårt bästa för att du som besökare eller aktiv medlem skall trivas och lära dig mer om hur det är att umgås med människans bästa vän, hästen.

Vi sätter alltid hästarnas välbefinnande i första hand!

Läs vår information om hygien och smittskydd innan du besöker oss

Terränginspirerat med Therese!
2024-01-15 19:35

Fredag em/kväll 16/2 & Söndag heldag 3/3
Hoppträningar i grupp och privatlektioner efter önskemål. Du kan tex få hjälp med problemlösning, både uppsuttet och från marken.
Grupp 350 kr
Privat 425 kr. Tillkommer reseersättning som delas på alla deltagare.

Maila din anmälan till: ridskolan@alvdalensridklubb.se
Skriv vad du vill träna, om du vill rida i grupp eller enskilt och om du vill låna ridskolehäst 🐴 Begränsat antal platser. Helgfodervärdar har förtur till sina hästar.

🐎Hoppträning på Älvdalens Ridklubb 🐎
2024-01-14 18:52

Mia Rämgård är tillbaka och vi har bokat in fyra söndagar med hoppträning.

VÄLKOMNA PÅ ÅRSMÖTE 17/3
2024-01-13 15:56

Årsmöte för medlemmar i Älvdalens Ridklubb.

Söndag 17/3 kl.17 i Café Carrabas i ridhuset.

Vi bjuder på förtäring!

Föranmäl ditt deltagande på styrelsen@alvdalensridklubb.se

Ärenden enligt stadgarna. Förslag (motioner) från enskild medlem som ska tas upp på årsmötet lämnas till styrelsen senast 1/3.

Varmt välkommen!
//Styrelsen

Terminsplanering vt.24
2024-01-13 15:50

OBS! Ibland kan planeringen ändras.

Se kalendern för att se aktuella tider samt hur ridhuset är bokat. Ibland är vi i ridhuset även vid teori, håll koll på fb för information.