Lediga platser till vårterminen- 24 - anmäl dig här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvdalens Ridklubb
Den lilla klubben med stort hjärta ♥️
Hyra boxplats

På Älvdalens Ridklubb har vi 3 stallar för privatuppstallning. 

Stora privatstallet: 11 stora boxar och 2 små ponnyboxar (a eller b ponny)

Lilla privatstallet: 6 st ponnyboxar (passar alla kategorier)

Utestallet: 10 st stora boxar (ej för permanent uppstallning)

 

På helgfria vardagar ingår lunchfodring samt påfyllning av vatten de dagar personalen jobbar. I övrigt sköts in- och utsläpp samt övriga fodringar kollektivt av alla uppstallade. 

 

Strö finns att köpa, plats för grovfoder finns. 

 

Självklart har du även tillgång till hela anläggningen som uppstallad hos oss. På anläggningen har vi isolerat ridhus, flera uteridbanor, plats för parkering av hästtransport, duschspilta, uppvärmda sadelkammare, omklädningsrum och tillgång till kylskåp och mikro.

 

På sommaren åker en del hästar iväg på bete och då fördelas stallpassen på dem som är kvar på anläggningen. De dagar/veckor ridskolans personal har semester sköts även lunchfodring och samt påfyllning av vatten av kvarvarande uppstallade. 

 

För att vara uppstallad krävs det att du är så pass hästvan att du(eller målsman) klarar av att hantera många olika typer av hästar. 

 

Som uppstallad på Älvdalens Ridklubb krävs det att man är medlem. Precis som alla andra medlemmar förväntas du att delta vid olika tillställningar såsom att vara funktionär på tävlingar, sälja kakor och annat som klubben säljer. Som hyresgäst förväntas du även bidra aktivt till att hålla vår anläggning fin genom löpande underhåll och deltagande vid gemensamma arbetsdagar.

 

Vi vill också gärna ha referenser innan vi skriver kontrakt och förbehåller oss rätten att tacka nej till förfrågningar. Vi har höga krav på god stämning, stallet ska vara en trygg plats där alla känner sig välkomna. Vi hälsar på alla och är hjälpsamma samt har en positiv inställning.

 

Välkommen att höra av dig till oss via mail vid intresse eller frågor. 

Mail: ridskolan@alvdalensridklubb.se

 
Våra sponsorer